A SECTRON LITE hordozható töltőállomás agresszív áron érkezik a piacra!

Az elektromos autók népszerűségének növekedésével egyre nagyobb az igény a kényelmes töltési mód iránt, nem csak otthon. Ha elektromos autó tulajdonosa vagy, vagy tervez beszerezni, akkor egy hordozható töltőállomás lehet a keresett megoldás!

SECTRON LITE hordozható elektromos autós töltő

A SECTRON , az AC Töltő.hu e-shop üzemeltetője, több mint 6 éve aktív az elektromobilitási piacon. Kínálja hordozható SECTRON AC töltőjét , wallboxok a Olife Energy márkától és töltőkábelek. A piac azonban hiányzott egy megfizethető termékből, amely ideális kombinációt kínált otthoni és útközbeni használatra. Több tucat terméket teszteltünk, és a portfólióhoz a 11 kW-os 16A SECTRON LITE hordozható töltőállomást TYPE 2 csatlakozóval választottuk, amelyet 104 000 Ft áfával együtt vásárolhat meg tőlünk.

A hordozható töltőállomás teljes mértékben helyettesítheti a garázsban található wallboxot . A villanyszerelést nem kell cserélni, elég egy háromfázisú ötpólusú, piros 400 V 16 A-es aljzat (CEE-5 pin 400 V 16 A), amely főszabály szerint minden családi háznál megvan. Könnyedén feltöltheti elektromos autóját egy éjszaka alatt, és reggel már indulhat is tele akkumulátorral. Előnye, hogy a töltőállomást praktikus hordozható táskába csomagolhatod, és magaddal viheted nyaralásra vagy üzleti útra. Csökkentéssel kombinálva, pl. gyakorlatilag bárhol töltheted a SCHUKO 230V-ról vagy a kemping aljzatról. A töltő flexibilis kábele 4 m hosszú és nagyon kényelmesen kezelhető. A töltő teljes hossza a testtel és a CEE-5 tűs 400 V 16 A csatlakozóval együtt 5 méter. A hordozható töltőállomás IP55 védelmi fokozattal rendelkezik, amely alacsony nyomáson biztosítja a por, eső és fröccsenő víz elleni ellenállást.

SECTRON LITE

A hordozható töltőállomással való munkavégzés nagyon egyszerű, nem igényel különösebb telepítést. A CEE 5 tűs csatlakozót bedugod a fali konnektorba, világít a kijelző, amin beállítod a töltőáramot (6-16A) és lehetőséged van késleltetett töltés indításra (0-12 óra). Ezután bedugja a TYP2 Mennekes csatlakozót a járműben lévő aljzatba, az autó elkezd kommunikálni a SECTRON töltővel, és a jármű megkezdődik a töltés. A hordozható töltőállomás minden modern elektromos járművel kompatibilis a piacon. Töltés közben a LED-kijelző információkat mutat a felvett áramról, a feszültségről, az aktuális töltési teljesítményről, a töltő hőmérsékletéről, a töltési időről és az elektromos autó már feltöltött energiájáról. A jármű feltöltése után a töltő kijelzőjén adatok maradnak, amelyekről például lefényképezhető. Figyelem, miután leválasztotta a töltőt a hálózatról, a töltő visszaáll. Ez az egyik fő különbség a memóriával rendelkező intelligens SECTRON töltőállomás és a memória nélküli SECTRON LITE töltőállomás között.

SECTRON LITE

Ha nem biztos abban, hogy ez a töltő alkalmas elektromos autójához, forduljon a SECTRON-hoz, ahol minden kérdésére szívesen válaszolnak.